سرویس های لوکس چینی

معرفی برترین و لوکس ترین سرویس های چینی موجود در بازار

معرفی برترین و لوکس ترین سرویس های چینی موجود در بازار

تفاوت چینی پرسیلین‏‏، چینی معمولی و چینی استخوانی در چیست؟

 

 

پرسیلین :

 

این نوع ظرف از خاک رس کائلون تهیه می گردد. کائولین نوعی از خاک رس است که پس از حرارت دیدن رنگ سفید خود را حفظ می نماید.کائولن بالغ بر ۱۳۰۰ درجه سانتی گراد حرارت می بیند و مقاومت بیشتری دارد. (Stone wave) نسبت به ظروف سافلین سنگ نما

این ظروف معمولاَ با لعاب شفا‏ًٌَُف پوشانیده می شوند ،که باعث می گردد و بدنه سفید این ظروف از زیر ظروف لعاب شفاف قابل رویت باشد. این نوع ظروف چینی در مقایسه ، با چینی های معمولی که رنگی سفید مایل به شیری دارند، از رنگ سفید روشنتری بر خوردار هستند.

مقاوم سازی کائولین در دو مرحله حرارت دهی انجام می شود. که معمولا مرحله دوم آن حرارت بالاتری دارد. مراحل دوگانه حرارتی، باعث می گردد این ظروف در عین سختی شکننده باشند. تزئین و طراحی این ظروف نسبت به چینی های معمولی دشوارتر است. ترکیب و فرمولاسیون مواد اولیه این نوع چینی از چینی معمولی انعطاف پذیری بیشتری دارد و باعث می گردد تولید کنندگان کالاهای تزئینی ظروف این نوع چینی را برای محصولات خود انتخاب نمایند . پس اگر به دنبال کالاهای لوکس و تزئینی با طراحی های ظریف هستید .این نوع چینی گزینه ایده آل شماست.

 

 

چینی معمولی:

 

چینی معمولی نه تنها دو نوع رنگ حتی در نوع حرارت دهی نیز با چینی پرسیلین متفاوت است . بر خلاف چینی پرسیلین که در دو مرحله سخت و مقاوم می گردد، این نوع چینی در یک مرحله پخته می شود. معمولا درجه حرارت جهت این نوع چینی کمی از پرسیلین پایین تر است . اما این امکان را به طراحان می دهد تا با راحتی بیشتر این ظروف را تزئین نمایند. طراحی این گونه ظروف به سه روش رو لعابی، زیر لعابی و میان لعابی انجام شوند که مرسوم ترین روش ،روش زیر لعابی است. که اول طراحی روی چینی قرار می گردد وپس از آن ظرف لعاب می گردد. این ظروف جهت مصارف روزانه توصیه می گردد البته وزن نسبتا زیاد این نوع چینی نیز فراموش نشدنی است.

 



بن چاینا (استخوانی)

این نوع چینی از خاک رس سفید سرامیکی تولید می شود که حاوی حداقل ۲۵%خاکستر استخوان می باشد. در انگلستان میزان خاکستر این نوع ظروف باید حداقل ۵۰% مواد اولیه باشد تا به آن چینی استخوانی اطلاق گردد. این نوع چینی از شفافیت فوق العاده ای برخوردار است و معمولا جهت تولید اقلامی که ضمانت کمی دارند استفاده می گردد که باعث نمایی ظریف و جذاب با مقاومت بالا می گردد.

 

مراحل ساخت این نوع چینی تقریبا شبیه پرسیلین است، تنها با این تفاوت که نیازمند دقت و ظرافت عمل بیشتری است. ترکیب سنتی این نوع چینی شامل ۲۵% کائولین ، ۲۵% کرنیش استون و ۵% خاکستر استخوان است.

 

خاکستر استخوان نوعی گاو است که حاوی میزان کمتری از آهن می باشد.استخوان پودر می گردد، آنتی ژلاتین می شود. و در پایان ۱۲۵۰ سانت گراد حرارت می بیند تا تبدیل به خاکستر نرم و یکدست گردد. خاکستر پس از ترکیب با دیگر مواد دوباره ۱۲۰۰ سانتی گراد حرارت می بیند.

 

این مراحل باعث می گردد چینی استخوانی در عین ظرافت و زیبایی از مقاومت بالائی برخوردار باشد. پس اگر می خواهید ترکیبی از زیبایی های چینی پرسیلین و مقاومت چینی معمولی را در کنار هم داشته باشید. بهترین گزینه شما چینی استخوانی است.




برای دیدن سرویس های بن چاینای اصل کلیک کنید




 

برای اشنایی با سایر سرویس ها به لینک زیر مراجعه کنید :


سرویس پیور گاردن

سرویس یاماسن

سرویس راشن باخ



فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سینباد با گردآوری مجموعه ای عظیم از محصولات لوازم خانگی و لوازم آشپزخانه و امکان خرید آنلاین این محصولات، رفاه حال شما دوستان عزیز را در نظر گرفته و برندهای معتبر دنیا را با قیمتی استثنایی در اختیار شما قرار داده است.


لینک شبکه های اجتماعی فروشگاه لوازم خانگی سینباد :